KILLIE BILLIE

Door Froe Froe

podium figurentheater op speed

Op een dag komt de crash. Papa en Mama gaan uit elkaar.

 

RudyRUDY, de kameraad van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen, twee keer kerstmis, +vaders, +moeders, +broertjes en +zusjes en wat hier niet mag, kan daar weer wel. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen vaders en moeders, en dus maken ze er veel en vooral, verschillende.

Als kind wil je echter maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn. En vooral: terug samen. Enkel de bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd op de eerste die hij of zij ziet. Een goed plan, denkt Billie, daar wil ik voor gaan.

KILLIE BILLIE is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, live-muziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor Watjes !

Credits

tekst Yves De Pauw & cast regie Marc Maillard spel & poppenspel Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans, Hanne Torfs muziek Fortress: Hanne Torfs (zang), Ruben Den Brok (synths), Anke Verslype (drums) klank, licht & video Tim Oelbrandt, Klaartje Vermeulen, Pieter Kint, Dries De Win decor, kostuum & poppenkunde Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid Michaelis, Heleen Haest, Klaartje Vermeulen, Gert Dupont, Hanne Torfs, Janneke Hertoghs, Tim Oelbrandt realisatie Evelien Alles met steun van de Vlaamse Gemeenschap, Tax Shelter van de Belgische federale overheid dank aan Cronos Invest nv

Doelgroep(en):

4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Speel als voorbereiding op deze voorstelling het online theaterspel in je klas!
Ga naar www.voordeshow.be.

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 14-11-2023 10:30 - 11:30 CC ´t Vondel - Concertzaal 28 Reservaties zijn al afgesloten
di. 14-11-2023 13:30 - 14:30 CC ´t Vondel - Concertzaal 84 Reservaties zijn al afgesloten
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten