Mediawijs

Door Mediawijs

© Mediawijs

workshop In een wereld van steeds toenemende digitalisering, fake news en razendsnelle technologische voortgang is het moeilijk om bij te blijven. Mediawijs helpt je op weg.

Jongeren groeien vandaag op in een wereld die constant in verandering is. Media en technologie maken onlosmakelijk deel uit van hun dagelijkse leven en hun cultuur. De digitale evolutie gaat razendsnel en het is moeilijk om de veranderingen bij te houden. Daarbij komt dat het een sinecure is om zich veilig te manoeuvreren in deze digitale wereld. Ook jongeren hebben het moeilijk om de valkuilen van het internet te omzeilen. Hen hier zo goed mogelijk in scholen is dus een echte must. 

 

Mediawijs is een platform waarop verschiedene kwalitatieve lespakketten, workshops en vormingen gecentraliseerd zijn. Neem snel een kijkje op hun website via https://www.mediawijs.be/nl en kijk wat bij jouw klas past. 

Aarzel niet om de biliotheek te contacteren indien jullie ondersteuning nodig hebben bij de organisatie van een mediawijze activiteit. 

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar
3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar
1M
Secundair - 1ste jaar
2M
Secundair - 2de jaar
3M
Secundair - 3de jaar
4M
Secundair - 4de jaar
5M
Secundair - 5de jaar
6M
Secundair - 6de jaar
7M
Secundair - 7de jaar

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 0.00 / leerling

Reservatie maken