A crazy concert

Door Stenzel & Kivits

podium Dit komisch duo maakt met deze wervelende muzikale en humoristische show klassieke muziek toegankelijk

Tiny van den Eijnden en Wilbert Kivits vormen sinds 2000 een komisch duo dat klassieke muziek en humor op een ongewone maar heerlijk geraffineerde manier combineert. Zij wonnen verschillende prijzen op binnen- en buitenlandse cabaretfestivals en toeren ook internationaal. 

 

Wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren met dit concert hét bewijs dat twee ongelijke genres als comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniëren. 

 

Mozart, Bach, Vivaldi, Verdi, Puccini en vele andere muzikale genieën draaien zich in hun graf om. Op hun zij weliswaar, om vooral niets te missen van wat hun composities theatraal nog meer te bieden hebben dan ze zelf ooit vermoedden.

 

In A Crazy Concert maken we kennis met de wat arrogante tenor Stenzel die af en toe een koekje van eigen deeg krijgt van de onverstoorbare pianist Kivits. De combinatie van een klassieke tenor en een jazzpianist maakt dat zij elk nummer iets extra kunnen geven. En dat niet alleen. Want niets staat stil tijdens hun concert. Ook hun zelf gemaakte vleugelpiano niet: ze rijden ermee van het podium, rijden er paard op en bouwen er een hijsapparaat op zodat Stenzel de hoge noot kan halen...

Allerlei muziekstijlen, fantasievolle uitvoeringen, techniek en bovenal heel veel te lachen. Met Stenzel & Kivits krijg je waar voor je geld!

 

Kortom, het perfecte imperfecte ten voeten uit, want niets wordt aan het toeval overgelaten bij het op het verkeerde been zetten van het publiek. Met hun grenzeloze schat aan fratsen en kapriolen onder, naast, op en met de vleugelpiano brengen de twee elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties.

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Lesmap
Speel als voorbereiding op deze voorstelling het online theaterspel in je klas!
Ga naar www.voordeshow.be.

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
do. 21-03-2024 10:30 - 11:30 CC ´t Vondel - Concertzaal volzet
do. 21-03-2024 13:30 - 14:30 CC ´t Vondel - Concertzaal 19 Log in om te kunnen reserveren
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Log in om te kunnen reserveren