Maak je eigen dansvertelling

Door Project C stad Halle

Lesmap

podcast
De Halse dansvertelling is een podcast waarin twee sprekers jouw leerlingen meenemen doorheen Halle. De podcast promoot enkele unieke plaatsen van Halle: de Zenne, de Grote Markt... en toont je hoe alledaagse handelingen zich tot dans kunnen ontpoppen. 

lesmap
De bijbehorende interactieve lesmap geeft je een volledig uitgewerkte les van 100 minuten waarin jij en jouw klas een eigen dansvertelling kunnen ontwikkelen. Stap voor stap ga je aan de slag en ontwerp je samen met je klas en met enkele elementen uit jullie schoolomgeving je eigen live dansvertelling. 

Vorig jaar lanceerde de dienst Samenleving van de Stad Halle een projectoproep met als doel de Hallenaar letterlijk terug in beweging te krijgen na alle lockdowns. Project C zag als een kans om dans te promoten in Halle en te tonen dat een gewone wandeling en alledaagse bewegingen door eigen stad kunnen ontpoppen tot een heuse choreografie. 

Credits

podcast: tekst Jeroen Vanmulder woord Reinout De Pauw, Charlotte Peetermans geluid Kris Wouters concept Maud Tielemans, Project C met steun van stad Halle  
lesmap: Maud Tielemans, Project C

Doelgroep(en):

4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar
1M
Secundair - 1ste jaar
2M
Secundair - 2de jaar
LK
Leerkrachten

Duur:

100 minuten

Prijs:

Gratis

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 lesmap Dansvertelling aanmelden om te kunnen downloaden

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
ma. 26-09-2022 10:00 Op school 2960 Log in om te kunnen reserveren