Zomers leesplezier leerkrachten secundair

Door Bibliotheek Halle

Boekenpakket 'Niets stimuleert kinderen meer tot lezen dan het aanstekelijke enthousiasme van hun leerkracht' (Aidan Chambers)

De Bib stuurt je op ontdekkingsreis met de mooiste boeken voor 12 tot 18 jaar.

 

We sturen je de zomer in met een pakket van vijf inspirerende boeken! Stuk voor stuk boeken met dat ietsje meer, boeken die boven het gemiddelde uitstijgen. Geselecteerd op onversneden leesplezier én eventueel later bruikbaar in de klas.

 

    • Je kan kiezen voor een digitaal pakket (e-reader) of een klassiek papieren boekenpakket
    • We geven je bovendien zeeën van tijd: we verwachten het pakket immers pas na de zomervakantie terug.
    • We tonen je de jeugdliteratuur op z’n mooist en vragen één ding terug: één originele foto van jezelf met je favoriete boek.

 

Jouw originele foto maakt kans op een boekenbon. Wij delen jouw foto via sociale media (indien akkoord) en na de zomervakantie krijgen ze een plaatsje in de Bib. Zo zetten we de mooiste boeken nog eens extra in de kijker.

Met dit zomers boekenpakket willen we je verrassen en inspireren, je horizon en visie op jeugdliteratuur en talentvolle illustratoren verbreden en je competenties tot het beoordelen van jeugdliteratuur verhogen.

Vanaf maandag 27 juni kan je het gereserveerd pakket afhalen in de bib tijdens de openingsuren. Je kan het pakket houden tot en met woensdag 14 september. Je pakket wordt uitgeleend op je bibpasje.

 

Heb je als leerkracht nog geen bibpasje? We maken er gratis eentje voor je aan bij afhaling van je pakket. Breng je eID en je lerarenkaart mee.

Credits

 

Doelgroep(en):

6LJ
Lager - 6de leerjaar
1M
Secundair - 1ste jaar
2M
Secundair - 2de jaar
3M
Secundair - 3de jaar
4M
Secundair - 4de jaar
5M
Secundair - 5de jaar
7M
Secundair - 7de jaar
LK
Leerkrachten

Duur:

nog niet gekend

Prijs:

€ 0.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
Af te spreken (Bibliotheek Halle) Je wordt binnenkort nog gecontacteerd voor het afspreken van een datum Log in om te kunnen reserveren