Akke Akke Tuut

Door 4Hoog

© Michiel Devijver

Muzikaal cabaret

De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien.
Nog nooit?
Nog nooit.
Ook niet in zijn dromen?
In zijn dromen wel.
Elke nacht.
Elke nacht met zijn voeten in het water.
Met zijn handen in het zand.
Met zijn ogen in de zon.
De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien.

Akke Akke Tuut is onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!

AKKE AKKE TUUT is een poëtische, ontroerende maar ook energieke en grappige voorstelling, die niemand in de zaal onberoerd laat. 

Gevoed door deze voorstelling kan je in de klas verder werken rond de zee, op reis gaan en ouder worden. Maar ook een onderwerp als ‘de eindigheid van het leven’ wordt bespreekbaar na het zien van AKKE AKKE TUUT. 
Meer tips en suggesties om met de kleuters rond AKKE AKKE TUUT te werken vind je in onze lesmap. 
Na afloop krijgt iedere kleuter nog een doosje van 4Hoog mee, als hebbeding en herinnering. Dit kan je als leerkracht aangrijpen om even na te praten of terug te blikken op wat jullie als klas samen beleefden. 
Je krijgt ook een digitaal ouderblaadje toegestuurd, zodat je de ouders makkelijk kan informeren over het theaterbezoek.

KLEUTERS VOORBEREIDEN OP HET THEATERBEZOEK
Met jonge kinderen naar het theater gaan is een hele onderneming. Voor jonge kinderen is het niet makkelijk om te weten waaraan ze zich moeten verwachten. 4Hoog ontwikkelde daarom Tello gaat naar toneel. Hiermee kan je jonge kinderen in de klas voorbereiden op hun (vaak eerste) theaterervaring. 

De 4Hoog kamishibai theatertjes gaan ook mee met AKKE AKKE TUUT op tournee. Hebben jullie nog wat tijd te vullen voor de voorstelling? Geen probleem. Samen met de juf/meester kunnen de kleuters een leuk verhaaltje van TELLO bekijken en beluisteren, waardoor de kleuters meteen ook weten wat er gebeuren gaat (zaal gaat open, plekje zoeken, licht gaat uit, toneel begint).

optionele voorstelling ma 6 feb 13u30

Credits

regie en scenografie Raf Walschaerts, Mich Walschaerts & Stef De Paepe spel Lander Severins en Thomas Van Caeneghem muziek Thomas Van Caeneghem kostuums Dorine Demuynck techniek Peter Van Hoof en Kris Van Oudenhove productieleider Maaike Scheltjens

Doelgroep(en):

2KK
Kleuter - 2de kleuterklas
3KK
Kleuter - 3de kleuterklas

Duur:

45 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 07-02-2023 13:45 CC ´t Vondel - Concertzaal 19 Reservaties zijn al afgesloten