Quinnie & Quinn

Door Leue

© Sara De Graeve

Theater Een talige voorstelling als een speelse ode aan de vrijheid

Drie vrienden willen samen iets verzinnen. Ze strijden voor het woord om zo het verhaal te sturen. Algauw hijst één van hen zich op de troon en hij verplicht de twee anderen om te luisteren.

Quinnie & Quinn willen ontsnappen. Weg uit dit verhaal. Weg van hun tiran. Maar de verteller weet hen iedere keer weer te verrassen met een nieuw obstakel.

Als ze hier uit willen geraken, zullen ze het met z’n drieën moeten doen.

Als er niets is, kan alles ontstaan.

 

Hier is zo een massa. Een echte mensenzee. En ik kom zo uit de lucht gevlogen. Want ik kan dat: vliegen. En ik land bovenop een soort tempel, een piramide. Rook, licht en magie. En als ik spreek moet iedereen luisteren. Want ik ben de baas. Ik draag uiteraard gouden kleren. Vol diamanten en een kroon van vlinders. Of nee, glimwormen. Ik spreek alle talen van de wereld. Het is te zeggen. Ik spreek er maar één. Maar iedereen kan mij verstaan. Wacht. Over die kroon: overdag is ze gemaakt van vlinders en ’s nachts van glimwormen. Dat is beter.

- optionele voorstelling ma 27 maa om 13u30
- Thema's: angsten, onzekerheden, uitdagingen, avontuur, vrijheid, wensen, regels, fantasie, ruzie, verliefd zijn

Credits

spel Jonas Leemans, Dimitri Leue, Inge Paulussen tekst Dimitri Leue kostuums Eva De Mul kostuumontwerp en beeld Katinka Heremans lichtconcept en techniek Stef Appelen muziek Antoon Offeciers productie Leue foto Jimmy Kets foto’s voorstelling Sara De Graeve veel dank aan CC Binder - Puursam ! Topteam ! gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid via Flanders Tax Shelter

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Lesmap
Speel als voorbereiding op deze voorstelling het online theaterspel in je klas!
Ga naar www.voordeshow.be.

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Log in om te kunnen reserveren
di. 28-03-2023 10:00 CC ´t Vondel - Concertzaal volzet
di. 28-03-2023 13:30 CC ´t Vondel - Concertzaal 6 Log in om te kunnen reserveren