De Gruffalo

Door Bibliotheek Halle

© Alex Scheffler

Verhalenwandeling Op stap met de Gruffalo! Ontdek het verhaal van de kinderklassieker 'de Gruffalo' in het Elisabethpark achter de bib van Halle of in het Warandepark in Essenbeek.

Dit is een vrij toegankelijk parcours zonder externe begeleiding in de openbare ruimte. Je bepaalt dus zelf als juf of meester wanneer je met je klas op pad gaat. Het Gruffalo verhalenpad blijft tot eind oktober in de parken beschikbaar. Via panelen kan je het verhaal voorlezen. Met extra opdrachtjes en weetjes wordt het een leerrijk en gezellig klasuitje.

De bib levert je vooraf de PDF met de verhalenwandeling. Zo weet je vooraf welke opdrachten en weetjes bij elk paneel horen. Ook wat extra creatief materiaal bezorgen we je. (kleurplaat / zoek de verschillen / vingerpoppetjes uitknipsjabloon)

Op de officiële website www.gruffalo.com kan je ook heel wat educatief materiaal downloaden.

 

Inhoud verhaal:
Muis houdt zijn vijanden op een afstand door ze bang te maken met een monster, de Gruffalo. Muis is in zijn sas; de Gruffalo bestaat immers helemaal niet. Maar - Ooh! Wat is dát dan...

Onderwerp:
Dieren, Griezels, Slim zijn

Nog meer boeken/films van deze auteur kan je hier vinden.

 

Credits

Auteur: Julia Donaldson / Illustrator: Axel Scheffler

Doelgroep(en):

3KK
Kleuter - 3de kleuterklas
1LJ
Lager - 1ste leerjaar

Duur:

30 minuten

Prijs:

€ 0.00 / leerling
gratis

Aantal vrije plaatsen:

Zie de speelmomenten onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
Datum nog vast te leggen Je wordt binnenkort nog gecontacteerd voor het afspreken van een datum Log in om te kunnen reserveren