Vaantjeszoektocht in het museum

Door Den AST

Museumbezoek

Ga mee op zoek naar de verstopte vaantjes in het museum en ontdek wat ze te vertellen hebben. Een vaantje is een langwerpig vlagje. Wie naar Halle op bedevaart kwam, ging met een vaantje naar huis. Leer zo spelenderwijs enkele leuke weetjes over Halle, zijn geschiedenis en de tradities van vroeger en nu.

 

En ga met een supercool fietsvlagje naar huis.

 

Dit museumspel is aangepast:
- voor leerlingen van de 1ste graad lager onderwijs: de klas wordt verdeeld in twee of drie groepjes met telkens een begeleider, aan de hand van een begeleidersboek neem je jouw groepje mee door het museum. (2 begeleiders worden voorzien vanuit de school - 1 educatief vrijwilliger vanuit het museum). 
- voor leerlingen van de 2de graad lager onderwijs: de klas wordt verdeeld in groepjes van 3 tot 5 leerlingen, aan de hand van een opdrachtenboekje kunnen zij zelf aan de slag. (2 begeleiders worden voorzien vanuit de school - 1 educatief vrijwilliger vanuit het museum). 

- Via de knop 'reserveer' krijg je een extern inschrijvingsformulier. Daar kan je aangeven welke dag + uur + aantal leerlingen je dit bezoek wenst te plannen.
- Een museumbezoek is mogelijk van 1 september tot 29 oktober 2021. En van 7 maart tot 30 juni 2022.

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar
3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar

Duur:

90 minuten

Prijs:

€ 20.00 / groep
per klas

Aantal vrije plaatsen:

Zie de speelmomenten onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
Af te spreken (Den Ast) Je wordt binnenkort nog gecontacteerd voor het afspreken van een datum Log in om te kunnen reserveren